Tamási Hegyi Kupa 2018.03.15

Csapatunk idén a Tamási Hegyi Kupával indította a szezont, méghozzá nem is akármilyen eredményekkel. Lénárd Henrietta, Lénárd Béla, Bagarus Bence, Bodzán Károly Olivér, Csomor Zoltán, Keszericze Zsolt, Kovács Miklós, Szilárd Ferenc állt rajthoz a szakadó esőben..
Az útvonal az elmúlt évekhez hasonló volt, vagyis Szakálytól Tamási legmagasabb pontjáig tartott és rendezvény nevéből kifolyólag hegyi befutóval zárult. A 16,5 km-s versenyt a zsűri beszólítással kezdte, de a szakadó esőre való tekintettel ezt felfüggesztették.
A rajt után egymást érték a támadások, amiben kialakult egy nyerő elmenés a tavalyi győztes Csomor Zoli részvételével, erre az elmenésre akart felérni egy 5 fős csoport, amiben Kovács Miklós is szerepelt, de őket a lejtőn megfogta a mezőny. Szépen tartotta magát Keszericze Zsolt és Bagarus Bencét is dicséret illeti, mert élete második versenyén ezüstérmet vihetett haza. Csomor Zoli megismételte tavalyi sikerét és megnyerte a versenyt! A hölgyeknél Lénárd Henrietta versenyzett fantasztikusan és így 3. helyezést ért el!

Gratulálunk minden indulónak!

Csapatunk helyezései:
Amatőr nő: 3. Lénárd Henrietta
Elit: 1. Csomor Zoltán
Amatőr U17 fiú: 2. Bagarus Bence
Amatőr 40-49 férfi: 2. Keszericze Zsolt
Amatőr 40-49 férfi: 5. Szilárd Ferenc
Amatőr 50+: 5. Lénárd Béla
Amatőr 19-29 férfi: 4. Bodzán Károly Olivér
Amatőr 30-39 férfi: 4. Kovács Miklós

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.