4. Riczu Imre emlékverseny

Csapatunk szombaton a negyedik alkalommal megrendezett Riczu Imre emlékversenyen állt rajthoz. A verseny idén először UCI 1.2 kategóriájú besorolást is megszerezte, így nemzetközi (olasz,szerb,szlovák,osztrák) kontinentális mezőny küzdött az UCI pontokért. A V4 és a Tour de Hongrie után ez a verseny lett idén hazánkban a 3. UCI besorolású verseny. A nemzetközi eredmények a procycling stats oldalán is megtalálhatók:
https://www.procyclingstats.com/race/Torokbalint_GP_-_Memorial_Imre_Riczu_2017

Csapatunkat 5 versenyző képviselte, Férfi Master 2-ben Keszericze Zsolt, Lénárd Béla, Szilárd Ferenc, Férfi Master 1-ben pedig: Füredi László és Kovács Miklós. A szervezők Törökbálint területén egy technikás, emelkedőkkel és kanyarokkal tarkított trükkös pályát jelöltek ki. Az autóforgalmat teljesen kizárták így zavartalanul versenyezhettünk.

A kategóriák külön rajtoltak, először a Férfi Master 2 indult, sajnos versenyzőink a mezőny végéről indultak el, de Zsolti a második kör végén már fel is ugrott a spiccre, de sajnos Zsolti a harmadik körben közel 40 km/h-s sebességgel elesett az egyik balos kanyarban így feladni kényszerült a versenyt, ezúton is mielőbbi felépülést. Szilárd Feri 26., Lénárd Béla 43. helyen ért be.

A Férfi Master 1-ben is 8 kört kellett teljesíteni, kb. az 1 kör után kialakult a spicc, amiben Laci és Miki is benne volt. Sajnos Laci rossz helyezkedése miatt állandó leszakadás-felérésben volt és ez sokat kivett belőle, de így is bejött a 8. helyre. Kovács Miklós 5. helyezést ért el.

Részletes eredmények:

http://hungarofondo.hu/sites/download.php?downloadingresultid=21

 

    

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.