Facebook hírek

Nemcsak bringázunk, főzünk is! Részt vettünk a Hosszúhetényi Főző Olimpián!
Köszönjük a finom pörköltet Szilárd Ferenc és Noémi Borbély főző olimpikonoknak! Aki ott volt jól lakott! 😀👍
... See MoreSee Less

Tovább a Facebookra

Sziasztok! Elkészült rövid, csapat videónk a V4 Kerékpárversenyről.
Hogy tetszik?
... See MoreSee Less

Tovább a Facebookra

Sokszor kérdezitek, mit esznek a profi bringások egy Pro Tour versenyen.
Íme a válasz...

www.youtube.com/watch?v=2iriejQTgF0youtube.com
... See MoreSee Less

Tovább a Facebookra

Hétvégén csapatunk egy része a Zala megyei Letenyén megrendezett kritérium versenyen vett részt. A viszonylag kevés induló ellenére a verseny kiváló volt, egy 800 méteres technikás körpályán kellett 30 kört megtennünk.
Mondanunk sem kell, hogy a versenyt rendező YANKOS BIKE és a nagykanizsai TEKER EGYESÜLET igazán kitettek magukért így egy igen színvonalas rendezvényen vettünk részt. Gratulálunk, bizakodva várjuk a jövő évi folytatást!
Eredmenyek tekintetében frissen igazolt, tehetséges zalai versenyzőnk, Ádám Novák U17 kategóriában 1. helyezett, U19 -ben Balassa Péter 4., Elitben Dániel Püspöki 2.
Master II kategóriában Gulyás Tamás 1. míg Keszericze Zsolt 2. lett. Az abszolút győztes a Pècsi Attila Balás lett.
Gratulálunk a győztesnek és az egész csapatnak!
... See MoreSee Less

Tovább a Facebookra

Csapatunkat idén ismét az a megtiszteltetés érte, hogy rajthoz állhatott V4kerekpáraversenyen. 28 csapat közül csak 5 magyar kapott helyett, a mezőny több mint felét profi kontinentális team alkotta. Szerényebb költségvetésű csapatként óriási sikerként könyveljük el, hogy csapatunkból Balogh Lajos teljesíteni tudta a versenyt, ahol a tempó a nemzetközi profi mezőny szintű volt.

Hatalmas gratula Balogh Lajosnak!!!👍🏆👊

Csapatunkat az ASE és Solyom Team tagokkal kiegészülve Balogh Lajos, Bodzán Károly, Bokor Attila, Budai Zalán, Püspöki Dániel, Molnár Tamás képviselte.
A verseny erősségét jellemzi, hogy a 154 indulóból kb a mezőny 1/3-a nem tudta befejezni. A legjobb magyar a 13. helyen érkező Dina Márton lett.
Versenyt kiválóan biztosították a 168 km-s távon, Budapesttől-Pannonhalmáig! Szerencsére napos, de kicsit szeles időben kellett a távot teljesíteni.
Részletes eredmények:
www.procyclingstats.com/race/visegrad-4-bicycle-race-gp-hungary/2019/result

Köszönjük a támogatást az Autocity Skoda-nak és a kísérőknek!
... See MoreSee Less

Tovább a Facebookra

Püspöki Dani beszámolója a Tour de Ajkáról:
Április 28-án rendezték a Tour de Ajka 70km-es mezőnyversenyt.Egész nap viharos erejű szél fújt,a táv első felében nagyrészt szembeszél fogadott minket. Folyamatosan mentek a próbálkozások,,míg kialakult a egy kétfős szökés. 25km volt még vissza,amikor páran elszakadtunk a mezőnytől és felértem az elől lévő duóra. Egységben tekertünk egészen Ajkáig,de a befutó előtti emelkedőn picit megúsztam,így a 3. helyet tudtam megszerezni.

Szép volt Dani 👊👍🏻🏆
... See MoreSee Less

Tovább a Facebookra