Facebook hírek

Csapatunkat idén ismét az a megtiszteltetés érte, hogy rajthoz állhatott V4kerekpáraversenyen. 28 csapat közül csak 5 magyar kapott helyett, a mezőny több mint felét profi kontinentális team alkotta. Szerényebb költségvetésű csapatként óriási sikerként könyveljük el, hogy csapatunkból Balogh Lajos teljesíteni tudta a versenyt, ahol a tempó a nemzetközi profi mezőny szintű volt.

Hatalmas gratula Balogh Lajosnak!!!👍🏆👊

Csapatunkat az ASE és Solyom Team tagokkal kiegészülve Balogh Lajos, Bodzán Károly, Bokor Attila, Budai Zalán, Püspöki Dániel, Molnár Tamás képviselte.
A verseny erősségét jellemzi, hogy a 154 indulóból kb a mezőny 1/3-a nem tudta befejezni. A legjobb magyar a 13. helyen érkező Dina Márton lett.
Versenyt kiválóan biztosították a 168 km-s távon, Budapesttől-Pannonhalmáig! Szerencsére napos, de kicsit szeles időben kellett a távot teljesíteni.
Részletes eredmények:
www.procyclingstats.com/race/visegrad-4-bicycle-race-gp-hungary/2019/result

Köszönjük a támogatást az Autocity Skoda-nak és a kísérőknek!
... See MoreSee Less

Tovább a Facebookra

Püspöki Dani beszámolója a Tour de Ajkáról:
Április 28-án rendezték a Tour de Ajka 70km-es mezőnyversenyt.Egész nap viharos erejű szél fújt,a táv első felében nagyrészt szembeszél fogadott minket. Folyamatosan mentek a próbálkozások,,míg kialakult a egy kétfős szökés. 25km volt még vissza,amikor páran elszakadtunk a mezőnytől és felértem az elől lévő duóra. Egységben tekertünk egészen Ajkáig,de a befutó előtti emelkedőn picit megúsztam,így a 3. helyet tudtam megszerezni.

Szép volt Dani 👊👍🏻🏆
... See MoreSee Less

Tovább a Facebookra

BIKE, CAMERA, ACTION vol. 3. ... See MoreSee Less

Tovább a Facebookra

BIKE, CAMERA, ACTION vol. 2 ... See MoreSee Less

Tovább a Facebookra

BIKE, CAMERA, ACTION vol. 1. ... See MoreSee Less

Tovább a Facebookra

Egyesületünk április 20.-án rendezte a 2019. évi Országúti kerékpáros Hegyi OB.-t. Az idő kiváló, a táj szemet gyönyörködtető volt.
Tisztelegve a Giro d'Italia jövő évi Budapesti rajtjához, minden fiatal BAJNOK Maglia Rosa színű mezt is kapott!
Minden indulónak ismételten gratulálunk a táv teljesítéséhez!

Várunk benneteket a soron következő
Autocity SKODA Challenge versenyeinken is!
... See MoreSee Less

Tovább a Facebookra

Csapatunk ma a K3SE által szervezett 70 km-s verseny vett részt. 4 fok és esős idő ellenére is kb 100-n álltak rajthoz. A versenyzőknek a 35 km-s körpályából 2 kört kellett teljesítenünk. A verseny szervezői kitetettek magukért és szerencsére a Bárdudvardnoki általános iskolában fedett helyett biztosítottak számunkra. Chipes időmérést meleg teát és ételt is kaptunk!

Csapatunkból mind 4 induló az élmezőnnyel ért be. Aktívan részt vettünk az elmenések szerelésében, Karesz és Dani többször is próbálkozott szökéssel. A második kör végére kb. 20 főre fogyatkozott a mezőny, így végül sprint döntött.

Pécsről Tomi és Zsolti kísérte és bíztatta a versenyzőket, amit ezúton is köszönünk!
Köszönjük az AUTOCITY Pécsnek a logisztikát!
Gratulálunk minden résztvevőnek, aki a körülmények ellenére teljesítette a versenyt!
Eredményeink:
Püspöki Dani abs 8.
Bodzán Károly abs 17.

Elite 2:
2. Kovács Miklós
3. Földesi Bánk
... See MoreSee Less

Tovább a Facebookra

Március utolsó hétvégéjén csapatunk két versenyen is rajthoz állt. Szombaton az I. Ipari Park kupán Balassa Péter és Várnagy Szabolcs képviselte csapatunkat, vasárnap Keszericze Zsolt, Kovács Miklós és Püspöki Dani Tevelben indult a 16. Sajó Péter emlékversenyen.

A szombati kritérium verseny kifogástalan minőségű aszfalton zajlott, a szervezők chipes időméréssel is készültek. A tökéletes szervezés és pénzdíjak ellenére sajnos nagy létszámú mezőny nem jött össze.

Eredményeink:
Amatőr 9. Várnagy Szabolcs
Elit Balassa Péter DNF

Vasárnap Tevelben folytatódtak a küzdelmek. A szokásos Kisdorog-Bonyhádvarasd-Bonyhád-Zomba-Kisdorog kör volt, de most Tevelből indultunk és érkeztünk. Mivel licencek még nem érkeztek meg ezért Kovács Miki és Püspöki Dani is amatőrben (3kör 85 km) indult, Zsolti pedig senior 2-ben (2kör 60 km).

Zsolti ügyes versenyzéssel a 3. helyen érkező Havas Péterrel azonos idővel 4. helyen végzett.

Amatőrben az 1 kör felénél Paradicsompusztai emelkedőn Dani támadott és sikeresen szökésbe keveredett, a mezőnyben maradt epronexes próbálkozásokat Miki szerelte, így sikeresen hazaértek a szökevények. Végül a Tihany kupán 3. helyet elérő Sasvári Dani nyert, Püspöki Dani 4. helyen jött be, Kovács pedig 7. helyezést ért el.

Szép volt srácok!👊👍
... See MoreSee Less

Tovább a Facebookra

FÉLSZIGET KUPA BESZÁMOLÓ

A 2019-es országúti versenyszezon hivatalos nyitányán szokatlanul meleg időjárás fogadta csapatunkat Tihanyban.

A kellemes időjárás meghozta az országúti bringások kedvét a versenyzésre, így hatalmas mezőnyök gyűltek össze, amely ékes bizonyítéka annak, hogy az országúti kerékpározás népszerűsége hazánkban töretlenül nő.

A nehéz, gyors és technikás versenyen a csapat összességében jól szerepelt, hiszen Henrietta Lénárd a dobogó harmadik fokára állhatott fel, míg Dániel Püspöki elit 1 kategóriában egy sikeres szökés után, épphogy lecsúszott a dobogóról. (Összetettben az igen előkelő 6. helyet szerezte meg!)
Bauer Attila a tavalyihoz hasonlóan idén is a 4. helyen végzett a Senior2 kategóriában.
A tavalyi sérülés miatt fél szezont kihagyni kényszerülő Keszericze Zsolt szintén szökésből elért 9. helye is biztató lehet a jövőbeni kilátásokat tekintve.

További eredményeink:
Dr. Al Saidi Leila elit nők 14.- hely
Bodzan Károly elit1- 23. hely
Balassa Péter elit1- 30. hely
Szabó György Master 50. hely
Gulyás Tamás Master 72. hely
Béla Lénárd 34. hely.

Összességében mindenki a maximumot adta, így gratulálunk az egész csapatnak!

#zengoteam #autocity #autocitypecs #skoda #autocityskoda #delenmindenjobb
... See MoreSee Less

Tovább a Facebookra

A mai nappal elérkezett a 2019. verseny szezon első etapja Tamásiban. Egyesületünket Bodzan Károly, Czigler Zoltán, Béla Lénárd, Bauer Attila és Keszericze Zsolt képviselte. A verseny ideje alatt folyamatos, erős széllökések nehezítették a sportolók dolgát, sajnos ennek következtében 3 komoly bukás is bekövetkezett, amit szerencsésen sikerült kivédeni versenyzőinknek. A versenyt eredményesen zártuk, 2 kategóriában 2 második hellyel indítottuk a szezont!
Béla Lénárd, Karoly Bodzan, Zoltán Czigler, Keszericze Zsolt, Bauer Attila és az Autocity Skoda Zengő csapata nevében,
Köszönjük a Tamasi Kerékpáros Egyesületnek a kiváló szervezést!
Minden versenyzőnek ezúton kívánunk sikeres evadot és szép eredményeket!

Részletes eredmények:
drive.google.com/file/d/1k2uqDXMriCmbleKgm1JtD68hPP8QV5t1/view
#zengoteam #autocity #pecs #welovecycling #skoda #hungary
... See MoreSee Less

Tovább a Facebookra